Vapautamme mobiliteetin mahdollisuudet

 

Signal Partnersin missio on mobilisoida yritysten liiketoimintaa: auttaa niitä hyödyntämään liikkuvan työn, mobiiliteknologian ja langattomuuden mahdollisuudet sekä hallitsemaan IT-infrastruktuuriaan. Autamme mobiliteetin haltuun ottamisessa, hyödyntämisessä ja hallinnassa.

Tarjoamamme palvelut auttavat IT:tä mobilisoimaan yrityksen liiketoiminnan sekä hallitsemaan mobiililaitteita ja tietoverkkoja kokonaisuutena. Asiakkainamme on suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita eri toimialoilta. Ne luottavat Signal Partnersin osaamiseen ja palveluihin kumppaninaan niin, että ovat luottaneet käsiimme liiketoimintansa perustalla olevan IT-infrastruktuurin. Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme, hallinnoimme ja valvomme heidän tietoverkkojaan ja mobiililaitekantaansa.

 

SIGNAL PARTNERS PÄHKINÄNKUORESSA

Signal Partners on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa ja palvelemme kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme koko organisaatiota globaalisti. Olemme suurten ja keskisuurten organisaatioiden kumppani mobiliteetissa ja mobiliteetin hallinnassa sekä tietoliikenneverkoissa. Autamme yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja ottamaan kilpailuetua mobiiliratkaisujen avulla. Olemme ohjelmistoriippumaton ja teemme saumatonta yhteistyötä eri sovellustalojen kanssa.