Signal Partners myy radio-ohjausliiketoimintansa Esbecon Oy:lle

Signal Partners Oy myy radio-ohjausliiketoimintansa Esbecon Oy:lle

Signal Partners Oy myy Esbecon Oy:lle koko radio-ohjausliiketoiminnan, sisältäen Åkerströms laite-edustuksen sekä huoltotoiminnan. Kaupan yhteydessä radio-ohjausliiketoiminnan huoltohenkilökunta siirtyy Esbecon Oy:n palvelukseen.

Liiketoimintakauppa tukee Signal Partnersin strategiaan keskittyä ydinliiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen.
Osapuolet ovat allekirjoittaneet kauppaa koskevan sopimuksen 26.4.2016 ja liiketoiminnan siirtoajankohta on 1.5.2016

”Signal Partnersin strateginen painopiste on olla Pohjoismaiden johtava toimija liiketoimintakriittisessä mobiliteetin hallinnassa ja tietoliikenneverkoissa. Luovumme radio-ohjausliiketoiminnasta keskittyäksemme ydinliiketoimintaamme, sekä tuottamaan entistäkin parempaa palvelua asiakkaillemme.”, Signal Partners Oy:n toimitusjohtaja Pekka Laitinen kertoo.

”Esbecon Oy on aina toiminut vahvojen tuotemerkkien kanssa ja halusimme vahvistaa toimintaamme vahvalla ja tunnetulla radio-ohjaus tuotemerkillä. Åkerströms oli meille luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi. Esbecon Oy tulee jatkossa olemaan täyden palvelun radio-ohjaus talo. Tarjoamme myynnin lisäksi huollon, varaosa- ja tarvikepalvelut. Toimintamme tulee kaupan myötä laajenemaan ja odotamme tällä olevan positiivinen vaikutus liikevaihtoomme. ” toimitusjohtaja Jarkko Björn Esbecon Oy:stä kertoo kaupan taustoista.

Lisätietoja:
Pekka Laitinen
+358 50 377 2266
[email protected]

Jarkko Björn
+358 40 078 7638
[email protected]

SIGNAL PARTNERS OY

Signal Partners on Pohjoismaiden johtava liiketoimintakriittisiin ympäristöihin keskittynyt päätelaite, verkko- ja palvelutuottaja. Signal Partnersin missio on mobilisoida yritysten liiketoimintaa; auttaa niitä hyödyntämään liikkuvan työn, mobiiliteknologian ja langattomuuden mahdollisuudet sekä hallitsemaan IT-infrastruktuuriaan. Vuonna 2015 Signal Partners konsernin liikevaihto oli 10,7 miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupan jälkeen yrityksen palveluksessa on 33 mobiliteetin ammattilaista

ESBECON OY

Esbecon Oy on sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Esbecon Oy on perustettu vuonna 1991. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli noin 5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 12. Toimimme Vihdin Nummelassa lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Palvelemme kattavasti suomalaista teollisuutta, keskusvalmistajia, kunnossapitoyrityksiä, laitevalmistajia ja konepaja teollisuutta.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply