TERVEYDENHUOLTO PAREMMIN NÄKYVÄKSI

   

Terveydenhuollon henkilöstö tarvitsee järjestelmien reaaliaikaista näkyvyyttä voidakseen tehdä parhaat ratkaisut kaikilla terveydenhuollon osa-alueilla. Signal Partnersin tarjoamat näkyvyyttä kohentavat päätelaiteratkaisut parantavat työ- ja potilasturvallisuutta ja tehostavat toimintojasi. Lisäksi ne optimoivat IT-investointisi.

Näin yrityksesi toimitusketjuprosessit virtaviivaistuvat ja terveydenhuollon kokonaiskustannukset pienenevät. Ratkaisumme tehostavat hallintajärjestelmiesi automatisointia, potilaidesi tilan seuraamista sekä reagointikykyäsi. Lääkkeiden annostelua, näytteiden keräämistä, potilastunnuksia, potilaan etäseurantaa ja monia muita toimitusketjun vaiheita koskevat ratkaisumme varmistavat tarvitsemasi näkyvyyden, informaation ja turvallisuuden – milloin ja missä tahansa.

 

PARANNA POTILAIDEN HOITOA

Pohjaa päätöksesi turvalliseen ja täsmälliseen potilasdataan. Mobiilien päätelaiteratkaisujemme avulla hoitajat voivat varmistaa lääkityksen, päästä potilastietoihin sekä tilata kokeita ja kerätä näytteitä suoraan potilaan vuoteen viereltä.

 

TEHOSTA TOIMINTOJASI

Yhdistä hoitajat, virtaviivaista työnkulkua ja seuraa potilaiden tilan kehitystä, tarvikkeita ja laitteistoa sekä kustannuksia tehokkaasti. Signal Partnersin ratkaisut helpottavat seurantaa ja inventointia sekä eliminoivat inhimilliset erehdykset tarjoamalla välitöntä yksityiskohtaista tietoa henkilökuntasi, potilaidesi ja omaisuutesi liikkeistä.

 

OPTIMOI TEHOKKUUS JA KÄYTETTÄVYYS

Tarjoa turvallinen langaton verkko mobiilisovelluksille. Mobiililaitteet ovat nimittäin täsmälleen yhtä hyviä kuin WLAN- ja mobiiliverkot, joita ne käyttävät. Signal Partnersin WLAN-ratkaisut tarjoavat henkilökunnallesi, potilaillesi ja vierailijoille turvallisen ja luotettavan yhteyden kommunikointiin ja informaation hyödyntämiseen. Mobiilien etähallintaratkaisujemme ansiosta IT-osastosi voi hallita päätelaitteita saavuttaakseen järjestelmien optimaalisen tehokkuuden ja käytettävyyden.


HEALTHCARE SOLUTIONS | ZEBRA

ZEBRA HEALTHCARE 4

HEALTHCARE MDM SOLUTIONS | SOTI

ZEBRA HEALTHCARE 2.jpg.