ASIAKASKOKEMUS ON KAIKKI KAIKESSA

Vähittäiskaupassa asiakaskokemus on avain menestykseen. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten tuoteselailusta tulee ostamista, asiakkaista brändin edustajia ja kuinka myyjänä vaikutat ostopolkuun.

Signal Partnersin tarjoamat vähittäiskaupan mobiiliteknologiaratkaisut auttavat sinua rakentamaan palvelukokemuksen, pitämään yhteyttä asiakkaisiisi ja saamaan heidät palaamaan takaisin. Meillä on rautainen toimialatuntemus ja asiakasymmärrys sekä markkinoiden parhaat vähittäiskaupan mobiiliteknologiaratkaisut.

 

PIDÄ YHTEYTTÄ ASIAKKAISIISI

Oikeat työkalut auttavat sinua tunnistamaan ja täyttämään asiakkaidesi toiveet. Usein he nimittäin tietävät jo liikkeeseesi astuessaan, mitä voit heille tarjota. Signal Partnersin päätelaite- ja teknologiaratkaisujen (mm. Bluetooth, Beacon ja WLAN) avulla voit tehostaa markkinointia asiakkaille myös liikkeessäsi.

 

SITOUTA YHTEISTYÖKUMPPANISI

Sitouta yhteistyökumppanisi tekemään enemmän kuin koskaan ennen, sillä nyt päätelaiteratkaisumme tarjoavat siihen mahdollisuuden. Nykyaikaisilla, myymäläsi WMS-järjestelmään langattomasti yhdistyvillä POS-ratkaisuilla kumppanisi voivat varmistaa, että tuotteet ovat oikea-aikaisesti hyllyillä ja saatavilla.

 

OTA HYÖTY IRTI IT:STÄ

Kun IT-henkilöstösi ei tarvitse tehdä kaikkea, he voivat keskittyä olennaiseen eli tukea tehokkaasti asiakkaitasi, kumppaneitasi ja henkilöstöäsi. Lisäksi kehittyneet päätelaiteratkaisumme tuovat sinulle kustannussäästöjä.


THE MARKETING MACHINE | CISCO CMX

CONNECTED MOBILE EXPERIENCE FOR RETAIL

ENGAGING DIGITAL SHOPPERS


GLOBAL SHOPPER STUDY | ZEBRA

Signal retail_141991678_small

MOBILITY IN RETAIL | SOTI

Signal Partners-40