Verkkokartoitus ja mittaukset ovat lähtökohta verkkopäivityksille ja käyttöönotoille

 

Edes tarkoin suunniteltu tietoliikenneverkko ei yksin pysy ajan tasalla – vaan päivitykset ovat välttämättömiä. Tapauksissa, joissa verkkoja on rakennettu vaihe vaiheelta, tai kun verkon käyttö tai toimintaolosuhteet muuttuvat, on usein parasta suorittaa verkkokartoitus, jotta toimintojen sujuvuus ja tehokkuus voidaan taata. Tällainen tutkimus on ajankohtainen erityisesti, jos verkkovirheitä tai suorituskykyyn liittyvitä ongelmia on havaittu.

Signal Partnersin WLAN -kartoitus sekä LAN- ja tietoturva -tutkimus tarjoavat erinomaisen keinon arvioida ja mitata verkkosi toimivuutta. Palveluun kuuluu asiantuntijoidemme analyysi ja suositukset. Lisäksi toimitamme raportin siitä, miten parantaa verkon tietoliikennettä. Näin saat hyvän lähtöpisteen kustannustehokkaalle päivitykselle.

 

VERKKOSUUNNITTELU ON KESKEINEN ASKEL KOHTI TOIMIVAA JA TURVALLISTA TIETOVERKKOA

Hyvin toimiva tietoliikenneverkko on menestyksekkään IT-infrastruktuurin kulmakivi. Jotta työntekijät voisivat tehdä onnistuneesti ja tehokkaasti työnsä, tietoverkon täytyy olla tehokas ja turvallinen. Kun verkko on rakennettu mobiliteetti huomioon ottaen se on turvallinen ja tehokas myös mobiilikäyttäjille.

VERKKOSUUNNITTELU ALKAA AINA TARKOITUKSEN MÄÄRITTELYSTÄ

Signal Partners on tehokkaiden, skaalautuvien ja turvallisten WLAN-verkkojen asiantuntija. Tällainen verkko tukee liiketoimintaasi ja IT-organisaatiosi voi luottaa siihen. Suunnitelmassa otetaan huomioon tiedon ja käyttäjien määrät sekä tietoturva ja sovellusvaatimukset. Paikan päällä tehdyistä mittauksista, esimerkiksi seinärakenteiden paksuudet, saadaan tukiasemien asennusta varten tarvittavia tietoja. Asiantuntijoidemme tekemiin verkkosuunnitelmiin sisältyy suositeltava verkkoarkkitehtuuri, Wlan- laitteiden kokoonpano, tukiasema- ja antennisuositus sekä peittoaluekartat. Verkon tilaaminen ja tarjousten pyytäminen on helppoa ja kustannustehokasta tarkan dokumentaation ja kattavan suunnittelun avulla.

EDUT:

–  Lähtökohta liiketoiminnan tavoitteita tukevalle tehokkaalle tietoverkolle

–  Varmistaa, että verkkosi on suojattu ja tarpeidesi mukainen myös mobiilikäytössä

–  Parantaa verkon tietoturvaa, skaalautuvuutta ja tehokkuutta