SignalONE ServiceDesk ja elinkaarenhallinta

 

SignalONE ServiceDeskin palvelut helpottavat budjetointiasi sekä tehostavat verkkosi ja laitteittesi käyttöä. ServiceDesk tarjoaa yhden yhteyspisteen ja elinkaarenhallinta mahdollistaa tehokkaan korjausprosessin koordinointia. Korjautamme rikkinäisen laitteesi hetkessä, ja saat varalaitepoolistamme korvaavan laitteen korjauksen ajaksi. Näin toimintasi jatkuu mahdollisimman häiriöttömästi.

Asianmukainen elinkaarenhallinta pidentää verkkosi ja laitteidesi käyttöikää. Kun ikääntyvistä laitteista on tarkat tiedot sekä suunnitelma niiden korvaamiselle, verkkosi käyttö ja yrityksesi tuottavuus eivät kärsi. Elinkaarenhallinnan ennustettavuutta hyödyntävissä yrityksissä verkon infrastruktuuri pysyy paremmassa kunnossa kuin sellaisissa yrityksissä, jotka vain reagoivat tuleviin haasteisiin.

Huoltopalvelumme takaa, että kaikki ohjelmat ja laitekohtaiset määritykset ovat kunnossa korjauksen jälkeen. Lisäksi laiteasiantuntijamme antaa arvion kunkin laitteen elinkaaresta sekä toimintasuosituksen. Näin laitteesi pysyvät mahdollisimman tehokkaasti käytössäsi koko elinkaarensa ajan – ja parhaimmillaan elinkaarta pystytään jopa pidentämään.

OMINAISUUDET JA EDUT:

Koulutetut asiantuntijat käytössäsi

– Sinun ei tarvitse panostaa henkilöstösi tekniseen koulutukseen ja sertifiointeihin ylläpitääksesi välttämättömiä WLAN-verkkoja sekä päätelaitteita.

Nopea vasteaika

– Nopea huoltoprosessi maksimoi käytettävyyden ja pitää liiketoimintakriittiset operaatiot toiminnassa.

Yksi kontaktipiste hoitaa kaiken

– ServiceDeskin kautta saat yhteyden asiantuntijoihimme mahdollisessa vika- tai ongelmatilanteessa puhelimitse sekä sähköpostilla.

– Laitteita ei tarvitse lähettää eri toimijoille – me hoidamme huoltoprosessin puolestasi.

Budjetoidut kulut

– Service Deskin palvelut helpottavat budjetointia sekä takaavat verkkosi ja laitteistosi mahdollisimman tehokkaan käytön.

 


 

SignalONE hallinta- ja valvontapalvelut

Tietoliikenneverkon hallinta- ja valvontapalvelu (NOC)

 

VALVONTA TURVAA TIETOVERKON KESKEYTYMÄTTÖMÄN KÄYTÖN

Takaa verkon jatkuvuus ja paras toimivuus toiminnan kannalta kriittisten järjestelmien suhteen. Yrityksesi menestys on suoraan sidottu toiminnassa oleviin järjestelmiin. Jo lyhyt käyttökatko voi vaarantaa tuottavuutesi sekä tietojesi ja työntekijöidesi turvallisuuden.

KESKITÄ RESURSSIT UUDELLEEN

Verkkovalvonnan operointikeskuksemme (NOC) valvoo ja hallitsee LAN- ja WLAN-verkkojasi keskitetysti – tarvittaessa vuorokauden ympäri. Verkkoinfrastruktuurisi on hallinnassa palvelutasovaatimustesi mukaisesti. Ennakoivassa valvonnassa kalliit ja hankalat verkon toimintahäiriöt saadaan ennakoitua ja minimoitua. Kun verkko toimii huomaamattoman tehokkaasti, organisaatiosi voi keskittyä liiketoimintaansa.

NOPEA JA TEHOKAS RATKAISU

SignalONE valvontapalvelu maksimoi verkkojesi toimivuuden ja käytettävyyden.

 

TÄRKEIMMÄT EDUT:

– Hyödynnä ensiluokkaiset verkkotyökalut ja järjestelmäasiantuntijamme palvelut ilman suuria investointeja.

– Tietoverkkosi ja laitteesi ovat hallinnassa 24 tuntia vuorokaudessa.

– Välitön häiriönselvityksen aloitus ja nopea eskalointiprosessi mahdollistaa nopean ja tehokkaan reagoinnin sekä tarvittavat toimenpiteet.

 

Mobiliteetin hallintapalvelu (EMM)

 

Älypuhelimien ja tablettien käyttö on lisääntynyt yrityksissä räjähdysmäisesti. Siksi yrityksen käytäntöjen ja toimintatapojen valvonta ja käyttäjävaatimusten huomiointi voi olla haastavaa. Turvaa nyt mobiilistrategiasi hallitsemalla yrityksen ja työntekijöiden (BYOD) laitteita SignalONE-mobiliteetin hallintapalvelulla.

 

Yrityksesi mobiliteetin hallinnan vaatimukset:

HALLITSE – Hyödynnä tehokkaasti yrityksesi resursseja luodaksesi korkeamman tuoton ihmisiin, teknologiaan ja prosesseihin perustuville investoinneillesi.

TUE – Anna järjestelmänvalvojille työkalut, kuten reaaliaikainen näkyvyys ja kattava etähallinta, liikkuvan työvoiman tehokkaaseen avustamiseen.

SYNKRONOI – Perehdytä, valvo, seuraa ja tue useita päätelaitteita käyttäviä resursseja mistä ja milloin haluat.

RAPORTOI JA SEURAA – Automatisoi rutiinitehtäviä, määritä hälytyksiä ja poikkeusilmoituksia, valvo trendejä sekä ennusta tulevia vaatimuksia.

SUOJAA – Sovella yrityksellesi sopivia käytäntöjä ja sääntöjä, jotta tietoturva-aukot voidaan tunnistaa ja mahdollisiin uhkiin vastata.

 


 

SignalONE tarkistus- ja huoltokäyntipalvelut

Tuotannon WLAN-verkkojen tarkistuskäyntipalvelu

Hyvin toimiva verkko on menestyksekkään IT-infrastruktuurin kulmakivi. Jotta työntekijäsi voivat tehdä työnsä onnistuneesti ja tehokkaasti, tietoverkkosi täytyy olla tehokas ja turvallinen. Säännöllisillä tarkistuskäynneillä tarkistamme sopimuksessasi määriteltyjen laitteiden toimivuuden sekä havaitsemme piilevät viat, joita ei etähallinnalla havaita. Näin ongelmatilanteet voidaan ehkäistä ennalta.

 

PALVELUN SISÄLTÖ:

– Laitteiston toimivuuden tarkistus

– Tarkistamme toimintaympäristössä tapahtuneiden muutosten vaikutuksen verkon toimintaan

– Korjaus-/muutosehdotukset

 

SignalONE ennakoiva huoltokäyntipalvelu tulostimille

 

Tulostimet helpottavat yrityksesi liiketoimintaprosesseja, parantavat tehokkuutta ja tarkkuutta, pienentävät kustannuksia sekä lisäävät työvoimasi tuottavuutta. SignalONE-palvelun avulla voit maksimoida mobiili-, työpöytä-, kortti- ja kioskitulostimiesi käytettävyyden ja suorituskyvyn.

 

Säännöllisten huoltokäyntiemme tarkoituksena on havaita mahdolliset viat ja suorittaa ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet tulevien ongelmatilanteiden välttämiseksi.

PALVELUN SISÄLTÖ:

– Laitteiston tarkastus

– Versiopäivitykset

– Mahdollisten korjaus-/muutostarpeiden raportointi sekä kustannusarvio

– Laitteiden puhdistus ja mahdolliset säädöt