Mobiilia suunnittelusta käyttöönottoon

 

Tarvitsetpa meitä tiimisi tueksi tai hoitamaan koko homman, me kokoamme mobiliteettiratkaisusi suunnittelusta käyttöönottoon.  Vähentäen riskejä, välttäen viiveitä, halliten kustannuksia ja auttaen organisaatiotasi nauttimaan mobiliteetin eduista helposti ja nopeasti.

 

SUUNNITTELE MOBILITEETTIRATKAISU ERITYISESTI ORGANISAATIOSI PÄIVITTÄISEEN TOIMINTAAN

Me autamme sinua suunnittelemaan yrityksesi IT-infrastruktuurin niin, että mobiliteetti ja mobiliteetinhallinta tukevat liiketoiminnan tavoitteitasi.  Varmistamme jo suunnitteluvaiheessa, että liiketoiminta on tavoitteisiin suuntautunutta ja että käytössäsi on parhaat laitteet ja tukipalvelut.

 

PALVELUIDEMME AVULLA VOIT:

– Tehdä mobiliteetti ja laitevalintoja, jotka tekevät työstä helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa
– Varmistaa päätelaitteiden käytettävyyden
– Hankkia helposti hallittavan ja kustannustehokkaan päätelaiteratkaisun

 

TOIMIVUUDEN OSOITTAMINEN TAKAA RATKAISUN TOIMIVUUDEN

Mobiililaitteiden valinta määräytyy käytön ja strategian mukaan. Tällä voidaan tarkoittaa yrityksesi tarjoamia ja tukevia laitteita sekä BYOD eli työntekijöiden omia mobiililaitteita työkäytössä. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, autamme sinua löytämään oikean ratkaisun. Konseptin toimivuuden osoittaminen (proof of concept- PoC) on keskeinen keino, jonka avulla varmistamme, että ratkaisusi toimii käytännössä. Lisäksi PoC tarjoaa tietoa ratkaisun kehitykseen ja käyttöönottoon. Jos PoC sujuu menestyksekkäästi, ratkaisu on valmis toteutettavaksi organisaatiossasi.

 

KÄYTETTÄVYYTTÄ, TIETOTURVAA JA SUJUVUUTTA

Monissa käyttökohteissa mobiililaitteisiin tarvitaan tietyt ohjelmistot ja asetukset vakioituina. Vakiointi takaa sen, että laite on sisällöltään yrityksen politiikan ja tarpeiden mukainen. Se helpottaa erityisesti suurten päätelaitemäärien käyttöönottoa sekä minimoi huollosta palautuvien laitteiden laitekohtaista määritystyötä. Laitteet saadaan työkäyttöön nopeammin ja fiksummin: käyttäjä ottaa laitteen helposti suoraan käyttöön, kun ohjelmistot ja mm. tietoturva-asetukset ovat valmiiksi esiasennettu.
IT-projekteissa asiantunteva käyttöönotto on merkittävä osa onnistunutta ratkaisua. Asiantuntijamme suunnittelevat mobiiliratkaisusi käyttöönottoon aikataulun ja tarkan toimintasuunnitelman ja toteuttavat sen yhdessä IT-organisaatiosi kanssa.

 

PALVELUIDEMME AVULLA VOIT:

– Hankkia käyttövalmiita laitteita, joissa on oikeat, esimääritetyt ja asennetut ohjelmistot sekä asetukset

– Keskittää yrityksesi IT-resursseja muita tehtäviä varten

– Teemme läheistä yhteistyötä alan johtavien sovellustarjoajien ja laitevalmistajien kanssa, ja tarjoamme erinomaisen lähtökohdan oikean päätelaiteratkaisun löytämiselle yrityksellesi.