Tietoliikenneasiantuntija (System Engineer)

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa (System Engineer) Networking palvelutiimiimme Vantaalle. Toimit asiakkaidemme kanssa läheisessä yhteistyössä ja toteutat palveluiden suunnittelua ja toimituksia globaalistikin toimiville asiakkaillemme. Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta tietoliikenneverkkojen- sekä tietoturvan alueelta ja työkokemusta alalta useamman vuoden ajalta. Edellytämme asiantuntijoiltamme vahvaa teknistä osaamista, joka on osoitettavissa myös sertifiointien muodossa, sekä halua jatkuvaan uuden oppimiseen. Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa. Hoidat tehtäviäsi sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa.

Erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella ja siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta, asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta.

 

Parhaat eväät tehtävässä onnistumiseen ovat:

  • Vahva verkko-osaaminen kaikilta tietoliikenteen osa-alueilta
  • Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen
  • Tehtävänkuvaan liittyvät sertifikaatit esim. Cisco CCNA, CCNP, CCIE
  • Palvelualttius ja ”can do” -asenne
  • Järjestelmällinen työskentelyote
  • Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot

 

Meillä on tarjolla asiantuntijatehtävä alan huippuyrityksessä: 

  • Työpaikka alan johtavien asiakkaiden, tuotteiden ja palvelujen parissa
  • Itsenäinen rooli ja kehittymismahdollisuuksia osaamisesi mukaisesti
  • Hyvä tiimi ja tekemisen meininki

 

Tartu tilaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Vartiainen, +358 40 776 8757, juho.vartiainen@signalpartners.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@signalpartners.fi

 

Signal Partners Oy

Signal Partnersin missio on mobilisoida yritysten liiketoimintaa: auttaa niitä hyödyntämään liikkuvan työn, mobiiliteknologian ja langattomuuden mahdollisuudet sekä hallitsemaan IT-infrastruktuuriaan. Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme, hallinnoimme ja valvomme yritysten liiketoimintakriittisiä järjestelmiä ja tietoverkkoja sekä mobiililaitekantaa.

Asiakkainamme on suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita eri toimialoilta. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa ja palvelemme kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme koko organisaatiota globaalisti. Autamme asiakasyrityksiämme tehostamaan toimintaansa ja saamaan kilpailuetua mobiiliratkaisujen avulla. Olemme vahva kumppani mobiliteetissa ja mobiliteetin hallinnassa sekä tietoliikenneverkoissa.

www.signalpartners.fi